laatste nieuws

Laatste nieuws

Zo! De lampionnen hebben hun diensten weer bewezen en de Sint is weer in het land. Voor ons altijd de periode om ons op te maken voor drukte van de feestdagen. Elk jaar merken wij een toename in het aantal bestellingen, dus bestel op tijd :-). Ook de bestellijst van Sinterklaas hebben wij op het moment van schrijven nog niet ontvangen dus die moet ook nog ingepland worden. Omdat wij alles met de hand schilderen hebben wij beperkte plekken beschikbaar. Naast onze speelgoedkisten hebben wij sinds kort ook 2 nieuwe geliefde producten in ons assortiment. Een vrachtwagen die ook echt kan rijden voorzien van  naam die je kunt gebruiken als spaarpot en een prachtig afgewerkt opbergbankje. Onder de zitting van het bankje zit een zee aan opbergruimte. Gegarandeerd ruimte voor alle cadeautjes van de feestdagen straks!

De laatste weken krijgen wij de vraag of we ook aan Black Friday korting doen? Omdat we alles met de hand maken en wij een eerlijke prijs vragen voor onze producten zijn wij ervan overtuigd dat je altijd een nette prijs voor onze producten betaald, wel of geen Black Friday  😉

Ons voornemen is om hier ook wat vaker een kleine blog te schrijven en het laatste nieuws omdat we merken dat veel mensen hier kijken.  De laatste berichten hier ging over onze verhuizing 3 jaar geleden oeps …. Gelukkig hebben we naast deze blog ook een Instagram en Facebook pagina waar we de afgelopen tijd veel van ons werk hebben laten zien en het laatste nieuws. Houd onze website dan ook in de gaten om te volgens waar wij mee bezig zijn. Wanneer er dingen zijn die jij van ons wilt weten, geef het dan aan ons door. Wellicht kunnen wij er een leuke blog over schrijven. Wij hebben er weer zin in de komende tijd en hopen weer een heleboel blije kindjes, ouders en overgrootouders te krijgen met onze persoonlijke producten!

Deel dit artikel

De waardering van www.zohebbes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 859 reviews.