Wie zijn wij?

Leuk dat je op onze website terecht bent gekomen en geïnteresseerd bent in ons en ons werk. Wij maken persoonlijke cadeau’s en willen dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken ons persoonlijk aan je voor te stellen.

Renskje Dijksterhuis

Ik ben Renskje en ik woon in het mooie Zuidhorn, op 10 minuten afstand van de stad Groningen. In juli 2012 ben ik moeder geworden van een prachtig dochtertje Yinthe en in januari 2014 van een lieve zoon Senn. 

Ik ben in mijn vrije tijd altijd erg creatief bezig en omdat ik vaak hoorde dat ik er “iets” mee zou moeten gaan doen, heb ik in 2012 besloten om mijn webwinkel ZoHebbes te starten. Door de jaren hebben wij onze kunsten meermalen mogen laten zien en groeiden wij steeds verder. Begonnen vanuit huis en na een aantal jaren waren wij zo gegroeid dat er thuis geen plek meer was en daarom nu een pand hebben in het centrum van Zuidhorn welke wij als atelier hebben ingericht.
 
In april 2020 is onze nieuwe website online gegaan met nog meer functies en betere informatievoorziening en een strakke look. Stuk voor stuk mooie stappen waar ik erg trots op ben en blij met het vertrouwen van o.a jou als klant, bedankt! Kijk gerust rond op mijn website. Voor vragen, bestellen en meer informatie mag je altijd contact opnemen.  

Normaliter mag je ook altijd langskomen in ons atelier. Echter is dit tijdens de huidige lock-down niet mogelijk. Wij zijn wel aanwezig achter de gesloten deur waarachter wij hard werken aan de online bestellingen. Zodra de beperkingen zijn opgeheven ben je uiteraard weer van harte welkom.

Irma Blaauw

Sinds 1 januari is Irma ons team komen versterken. Irma volgt een opleiding vormgeving aan het Cibap in Zwolle. Elke schooldag dus met de trein van Zuidhorn naar Zwolle. Vanzelfsprekend heeft Irma dan ook de nodige playlists in haar Spotify die ook bij ZoHebbes met grote regelmaat geluisterd worden (inclusief de “guilty pleasures”).

De waardering van www.zohebbes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 856 reviews.