Dé plek voor handgeschilderde cadeautjes

Search
Close this search box.

Over ons

ZoHEBBES

Wie zijn wij?

Leuk dat je op onze website terecht bent gekomen en geïnteresseerd bent in ons en ons werk. Wij maken persoonlijke cadeau’s en willen dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken ons persoonlijk aan je voor te stellen.

Renskje Dijksterhuis

Ik ben Renskje en ik woon in het mooie Zuidhorn, op 10 minuten afstand van de stad Groningen. In juli 2012 ben ik moeder geworden van een prachtig dochtertje Yinthe en in januari 2014 van een lieve zoon Senn. 

Ik ben in mijn vrije tijd altijd erg creatief bezig en omdat ik vaak hoorde dat ik er “iets” mee zou moeten gaan doen, heb ik in 2012 besloten om mijn webwinkel ZoHebbes te starten. Door de jaren hebben wij onze kunsten meermalen mogen laten zien en groeiden wij steeds verder. Begonnen vanuit huis en na een aantal jaren waren wij zo gegroeid dat er thuis geen plek meer was en daarom nu een pand hebben in het centrum van Zuidhorn welke wij als atelier hebben ingericht.
 

In februari 2023 is onze nieuwe website online gegaan met een compleet nieuw design, betere informatievoorziening en nog meer betaalmethodes zoals kopen op rekening. Contact is nu helemaal eigentijds door een simpel WhatsAppie. Klantenreviews, waar wij erg trots op zijn, worden nog prominenter vermeld en komen op meerdere plekken terug. Stuk voor stuk mooie stappen waar ik erg trots op ben en blij met het vertrouwen van o.a jou als klant, bedankt! Kijk gerust rond op mijn website. Voor vragen, bestellen en meer informatie mag je altijd contact opnemen.  

DE REST VAN HET TEAM

De rest van ons team bestaat uit een 4-tal enthousiaste medewerkers die dagelijks de mooiste dingen voor jullie maken en versturen. Wij lunchen elke dag gezamelijk met broodjes gezond (oké, ook echt wel eens een snack). De hele dag draait op de achtergrond een vrolijke Spotify playlist inclusief de guilty pleasures.

Wij wonen en werken allemaal in hetzelfde dorp dus je kunt je voorstellen dat het altijd gezellig is. Iedereen is welkom om even binnen te lopen voor een kopje koffie of thee. Als je mazzel hebt zijn er nog koekjes over ook 😉

Reviews

Locatie

Hier vind je een kaart van de locatie waar Zohebbes gevestigd is.

De waardering van www.zohebbes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1158 reviews.
× Vraagje?