Dé plek voor handgeschilderde cadeautjes

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Actie: Win je aankoopbedrag terug!

Wij zijn altijd op zoek naar mooie productfoto’s. Veel maken wij wij zelf of laten wij maken. Echter zijn wij van mening dat jij dat veel beter kan! Jouw foto’s zijn echt en geven het beste beeld van de producten die wij maken. Daarom willen wij elke maand de beste foto belonen, door het aankoopbedrag volledig terug te betalen!

Wat je hiervoor moet doen?

Bestel

Top! De eerste stap heb je al gezet. Bestellen heb je gedaan en zelfs al uitgepakt!

Bedenk

Bedenk een mooie opstelling, decor of setting. Je mag helemaal los! Met je kind, hond, buiten of binnen, alles mag!

Schiet

Druk op het juiste moment op de ontspanknop van je camera of smartphone en knal die toffe foto voor eeuwig vast op het geheugen.

Deel

Mail de foto in de hoogste resolutie naar mooiefoto@zohebbes.nl en deel hem op je favoriete social media kanaal. Let erop dat je de hashtag #zohebbes gebruikt en ons tagt middels @zohebbes 

Wacht

Nu komt misschien het moeilijkste nog…….even wachten. Elke eerste week van de maand maken wij de winnaar bekend op onze Instagram en Facebook-pagina. Volg ons dus!  

Win!

Heb je gewonnen? Dan storten wij automatisch het aankoopbedrag op de rekening waarvan de order is betaald. Easy dus!

Zoals je leest kun je de foto mailen naar ons mailen. Maar nu je toch op deze pagina bent kun je ook gebruik maken van het onderstaande formulier om de foto naar ons te sturen. Bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden die verbonden zijn aan deze actie.

De waardering van www.zohebbes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1173 reviews.
× Vraagje?