Dé plek voor handgeschilderde cadeautjes

Search
Close this search box.

Retourneren / Herroepen

Mocht je bestelling ondanks onze inspanning niet naar wens zijn, of een verkeerd product geleverd hebben gekregen, kun je gebruik maken van het onderstaande herroepingsformulier

Aangezien het schilderen handwerk is, kan de afbeelding en kleur afwijken van het originele geboortekaartje. Uiteraard proberen wij de schildering zoveel mogelijk op het origineel te laten lijken. Het kan natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent, in dat geval willen wij je verzoeken om het onderstaande herroepingsformulier in te vullen.

Je hebt als consument wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb je 14 dagen om het product naar ons retour te sturen. Maak je gebruik van het retourrecht dan ontvang het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen retour. Je bent als verzender uiteraard in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor de retourzending totdat deze bij ons daadwerkelijk is afgeleverd.

Wanneer een complete order naar ons is geretourneerd storten wij het complete orderbedrag inclusief de initiële verzendkosten binnen 14 dagen op je rekening. Bij een gedeeltelijk geretourneerde order storten wij alleen de bedragen van de geretourneerde producten op je rekening. De door ons gepersonaliseerde producten zijn wettelijk uitgesloten van herroeping.

Wanneer je niet tevreden bent over een door ons vervaardigd product willen wij je vriendelijk verzoeken toch contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereid om te kijken naar een gepaste oplossing.

De waardering van www.zohebbes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1158 reviews.
× Vraagje?