Betaalmogelijkheden

Wij proberen het betalen zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Daarom bieden wij tal van betaalmethodes aan waarmee je bestelling kan worden betaald. Mocht het niet lukken kunnen wij je zelfs een Tikkie sturen. Standaard bieden wij de volgende betaalmethodes aan.

Sinds 2005 heeft iDEAL zich bewezen als de betaalstandaard voor online betalingen in Nederland. Al bijna een kwart miljard betalingen werden inmiddels gedaan via iDEAL. iDEAL betekent dat jij als klant binnen de vertrouwde omgeving van internetbankieren van je eigen bank kunt betalen voor een bestelling op ZoHebbes.nl. Dit werkt zo bij alle 8 grote banken in Nederland.

Handmatig naar ons overboeken kan natuurlijk ook. Deze optie vind je ook gewoon tijdens het afrekenen van je bestelling. Omdat de verwerking van deze betaalmethode niet direct is kan je bestelling wat vertraging oplopen.

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Speciaal voor onze klanten uit België bieden wij ook deze betaalmethode aan.

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat u als klant kunt selecteren uit welk land je komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen.

SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende landen:

  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • België
  • Italië

De online betaalmethode Giropay is de Duitse tegenhanger van de Nederlandse iDEAL en daarmee onmisbaar voor onze Duitse klanten. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de je eigen internetbankieromgeving.

PayPal gebruikt krachtige versleutelings- en fraudepreventietools om je financiële gegevens te beschermen. PayPal kan je gemakkelijk koppelen aan je bankrekening of CreditCard.
Gebruik je PayPal-inloggegevens, en voorkom dat je steeds opnieuw je financiële gegevens moet invoeren. Als je One TouchTM activeert, blijf je ingelogd en verlopen online betalingen nog sneller. Verder werkt PayPal zonder paslezers of ingewikkelde verificatiecodes.

Mocht het niet lukken met alle betaalmethodes die wij aanbieden kunnen wij je zelfs een Tikkie sturen. Tikkie is een initiatief van ABN-Amro. Met Tikkie betaal je makkelijk en snel via WhatsApp, Messenger, sms en QR-code. 

De waardering van www.zohebbes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 855 reviews.