Dé plek voor handgeschilderde cadeautjes

Search
Close this search box.

Betaalmogelijkheden

Wij proberen het betalen zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Daarom bieden wij tal van betaalmethodes aan waarmee je bestelling kan worden betaald. Mocht het niet lukken kunnen wij je zelfs een Tikkie sturen. Standaard bieden wij de volgende betaalmethodes aan.

Sinds 2005 heeft iDEAL zich bewezen als de betaalstandaard voor online betalingen in Nederland. Al bijna een kwart miljard betalingen werden inmiddels gedaan via iDEAL. iDEAL betekent dat jij als klant binnen de vertrouwde omgeving van internetbankieren van je eigen bank kunt betalen voor een bestelling op ZoHebbes.nl. Dit werkt zo bij alle 8 grote banken in Nederland.

Met de betaalmethoden wordt shoppen bij ZoHebbes nóg leuker. Met Klarna betaal je je aankoop nu, 30 dagen later of in 3 delen over een termijn van 60 dagen.

Apple Pay is een mobiele betaaldienst, ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.

Google Pay is een mobiel betalingssysteem ontwikkeld door Google LLC. Met Google Pay beheert men een digitale portemonnee en is het mogelijk betalingen via een smartphone te doen. De dienst werkt met alle Android-versies vanaf 5.0 (Lollipop) en een ingebouwde NFC-chip.

VISA-card, Master-card of Maestro. Met alle mogelijke creditcards kun je bij ons betalen

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Speciaal voor onze klanten uit België bieden wij ook deze betaalmethode aan.

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat u als klant kunt selecteren uit welk land je komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen.

SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende landen:

  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • België
  • Italië

De online betaalmethode Giropay is de Duitse tegenhanger van de Nederlandse iDEAL en daarmee onmisbaar voor onze Duitse klanten. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de je eigen internetbankieromgeving.

De waardering van www.zohebbes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1158 reviews.
× Vraagje?